ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ 

Συσκευάζουμε τα αντικείμενά

σας για μετακομίσεις στην Αθήνα

& την υπόλοιπη Ελλάδα


Στην εταιρεία ΒΑΤΙΣΤΑΣ θέλουμε πάντοτε να παρέχουμε το σίγουρο αποτέλεσμα, σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε την επωνυμία μας. Από το 1950 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλη την τεχνογνωσία που απαιτεί η δουλειά μας. Ξέρουμε, επακριβώς, τις ανάγκες κάθε μετακόμισης και βρισκόμαστε πίσω από κάθε περίσταση, δίνοντας λύσεις και ιδέες στους πελάτες μας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό της εταιρείας μας για συσκευασία των επίπλων, των ρούχων και των υαλικών σας. Αναλαμβάνουμε να αμπαλάρουμε όπως πρέπει τα αντικείμενά σας και να τα κατηγοριοποιήσουμε σε ομάδες, βάσει χρήσης. Αναγράφουμε πάνω σε κάθε κουτί το περιεχόμενό του, για εύκολη και άνετη τοποθέτηση όλων των αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, παρέχουμε:


Συσκευασία υαλικών & εύθραυστων αντικειμένων
Συσκευασία ρούχων & γκαρνταρόμπας  (χωρίζουμε ανά κατηγορίες & ανά άτομο τα ρούχα που θα βρούμε στο σπίτι σας)
Συσκευασία έργων τέχνης
Συσκευασία εξοπλισμού κουζίνας
Συσκευασία επίπλων
Συσκευασία φωτιστικών​​​​​​​Το μυστικό για μια εύκολη μετακόμιση είναι μια σωστή κατηγοριοποίηση των αντικειμένων προς μεταφορά. Αποφύγετε την πρόκληση χάους και επωφεληθείτε των μεθόδων που μόνο εμείς παρέχουμε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό κάθε πελάτη και αποσκοπούμε στην παροχή καινοτόμων ιδεών και προτάσεων, στο πλαίσιο της βέλτιστης δυνατής εξυπηρέτησής του.


Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε γρήγορα, για να αναλάβουμε… και τη δική σας μετακόμιση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ