ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ & ΑΘΗΝΑ

από την Αθήνα προς ολόκληρη την Ευρώπη

άμεσα / ποιοτικά / εγγυημένα! 

image-334626-metafores4.jpg

Πέραν των ολοκληρωμένων υπηρεσιών μας πάνω στο κομμάτι των μετακομίσεων, στην εταιρεία ΒΑΤΙΣΤΑΣ στην Αθήνα εκτελούμε και διεθνείς μεταφορές φορτίων παντός τύπου. Αναλαμβάνουμε, υπεύθυνα και με απόλυτο επαγγελματισμό, να μεταφέρουμε φορτία σε όλες της χώρες της Ευρώπης, άμεσα και εύκολα. Παρέχουμε μοναδικές, οικονομικές τιμές και ασφαλείς μεταφορές!

image-334641-metakomiseis2.jpg

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους οδηγούς και φορτοεκφορτωτές που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα εγχώρια και διεθνή οδικά δίκτυα. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, αλλά και επαγγελματίες.

image-334643-metakomiseis3.jpg

Εγγυόμαστε την παράδοση του φορτίου σας εντός των προσυμφωνηθέντων χρονικών πλάνων, αλλά και τη μεταφορά του βάσει των συνθηκών που απαιτεί το είδος του φορτίου.

Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό κάθε πελάτη και αποσκοπούμε στην παροχή καινοτόμων ιδεών και προτάσεων, στο πλαίσιο της βέλτιστης δυνατής εξυπηρέτησής του.

​​​​​​​

Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία έχετε. Είμαστε στο πλευρό σας, για να δώσουμε τις λύσεις που θέλετε να ακούσετε! 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ